Walesin miesten maajoukkueen päävalmentaja Ryan Giggs epäilee, että kilpailu Barcelonan Lionel Messin kanssa maailman parhaan pelaajan statuksesta saattoi houkutella Cristiano Ronaldoa Juventukseen.

Real Madrid tiedotti tiistaina, että Ronaldo siirtyy Italian mestarin Juventuksen riveihin. Siirtohinnaksi on kerrottu eri lähteissä 105 miljoonaa euroa.

Messi ja Ronaldo ovat kamppailleet maailman parhaan jalkapalloilijan tittelistä kymmenen vuotta. Kaksikon vastakkainasettelu on voimistunut entisestään Real Madridin ja Barcelonan kilpailun takia.

Ronaldon kanssa Manchester Unitedissa pelannut Giggs uskoo, että taistelu Messin kanssa oli osasyy portugalilaiseen lähtöön.

– Olen yllättynyt, että Ronaldo jättää Real Madridin ja siirtyy Italiaan, sanoi Giggs ITV:lle.

– Uskon, että se on suuri haaste hänelle, mutta hän menee valtavaan seuraan. Hänellä on melkoinen ansioluettelo: Real Madrid, Manchester United, Juventus…

– Hänellä on pakkomielle olla parempi kuin Messi. Hän on sitä nyt. ”Tein sen Englannissa, tein sen Espanjassa, tulen tekemään sen Italiassa, tein sen maajoukkuetasolla Portugalin kanssa”.

– Ehkäpä se on hänen argumenttinsa, kun hän kysyy itseltään, onko hän parempi kuin Messi.