Barcelonan Paulinho on hyvin lähellä paluuta Kiinaan, kertoo Mundo Deportivo.

Barcelona osti lähes kaikkien hämmästykseksi Paulinhon kiinalaisesta Guangzhou Evergrandesta 40 miljoonalla eurolla viime vuoden elokuussa. Nyt näyttää siltä, että brasilialaisen taru Barçassa jää yhden kauden mittaiseksi.

MD:n mukaan Paulinho on matkaamassa takaisin Guangzhouhun. Vaikka mittarissa on vuosi lisää, Barcelona on jopa jäämässä edestakas-vaihtelussa voitolle. Lehden mukaan Guangzhou nimittäin maksaisi Paulinhosta 50 miljoonaa euroa.

Kiinalaisseuran tarjous on ilmeisen hyvä sekä Barcelonan että Paulinhon kannalta. MD:n tietojen mukaan pelaaja itse haluaa hyväksyä siirron. Siirto sopisi myös Barcelonan strategiaan, sillä keskikenttäosastoa on pyritty hieman nuorentamaan. Andrés Iniestan tilalle on jo tulossa Arthur, ja vielä pitäisi tehdä tilaa La Masiasta nousevalle Carles Aleñálle. Sikäli Paulinhon myynti sopisi kuvaan.

Muutaman viikon kuluttua 30 vuotta täyttävä Paulinho pelasi viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 49 ottelua ja iski siinä sivussa yhdeksän maalia.

MM-kisoissa Paulinho on ollut avauksessa Brasilian jokaisessa ottelussa. Avauksen paikka on luvassa tänäänkin, kun Brasilia kohtaa puolivälierissä Belgian.