Cristiano Ronaldo näyttäisi olevan matkalla Juventukseen. Mahdollinen siirto voisi saada aikaan tietynlaisen dominoefektin.

Tällä hetkellä Juventuksen ykkösvaihtoehto keskushyökkääjän tontille on Ronaldon entinen joukkuekaveri Gonzalo Higuaín. Mitä tekee Higuaín, jos tunkiolle tulee uusi kukko?

– Emme tiedä asiasta vielä mitään. Hän [Higuaín] oli Cristiano Ronaldon joukkuekaveri Real Madridissa, mutta he eivät ole vielä puhuneet [siirrosta] mitään, Higuaínin veli ja agentti Nicolás Higuaín sanoi Sky Sports Italialle Football Italia -sivuston mukaan.

– [Ronaldon saapuminen] olisi tietysti fantastista, etenkin jos hän muodostaisi hyökkäyskaksikon Gonzalon kanssa.

– He tuntevat toisensa erinomaisesti, hehän ovat pelanneet yhdessä noin 80 ottelua. Jos Juve pystyy tämän siirron tekemään, se on fantastista, uskomatonta.

Voisiko Higuaín siirtyä Ronaldon tieltä jonnekin muualle?

– Toistaiseksi emme ole keskustelleet yhdenkään seuran kanssa. Hänellä [Gonzalolla] on kolmivuotinen sopimus Juventuksen kanssa. Hän on todella tyytyväinen kaupunkiin, seuraan, valmentajaan ja pelitapaan.

– Kaikki se mitä on puhuttu, on vain kasa huhuja. Me emme ole keskustelleet yhdenkään tahon kanssa. Tämän hetken tilanne on se, että hänellä on kolmivuotinen sopimus.

[readmore from=Real-Madrid]

Voisiko Higuaín kenties siirtyä Maurizio Sarrin perässä Chelseaan?

– Kaikki tietävät, että hän tulee erinomaisesti toimeen Sarrin kanssa ja että hän näkee Sarrin pelillisenä isähahmonaan. Mutta sen verran mitä minä tiedän, niin Sarri ei ole edes vielä tehnyt sopimusta Chelsean kanssa.

– Toiseksi, Gonzalo on tyytyväinen Torinossa eikä ole saanut Juvelta mitään sellaista viestiä, että hänet haluttaisiin myydä. En siis näe, että myynti olisi realismia.