Espanja putosi viikonloppuna MM-kisoista hävittyään lopulta rangaistuspotkukilpailussa Venäjälle.

Koke ja Iago Aspas epäonnistuivat yrityksissään, eikä Espanjan maalia vartioinut David de Gea saanut ainuttakaan venäläisten yritystä kiinni.

Espanjalainen Deportes Cuatro onnistui taltioimaan juuri ennen rangaistuspotkukilpailun alkua Diego Costan ja maajoukkuevalmentaja Fernando Hierron keskustelun. Costa kyseenalaisti Koken paikan rangaistuspotkujen ampujissa.

Costa tuntee Koken loistavasti, sillä kaksikko pelaa Atléticossa. Koke ei ole koskaan ollut kummoinen rangaistuspotkujen laukoja ja Costa tiesi sen. Costa yritti vakuuttaa Hierroa siitä, ettei Kokea kannattaisi laittaa laukomaan. Hierro ei kuunnellut ja pisti Koken Espanjan kolmanneksi vetäjäksi.

Koke laukoi varsin heikon pilkun, jonka Venäjän Igor Akinfejev sai kiinni ilman sen suurempia ongelmia.

Epäonnistuneen vedon jälkeen Costa kuvattiin katsomassa Hierron suuntaan sanoen yhden lauseen.

– Minähän sanoin.