Olympique Lyonin Nabil Fekir teki viime kaudella lopullisen läpimurtonsa. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja teki 30 Ligue 1 -ottelussa 18 osumaa ja antoi syötön seitsemään maaliin.

24-vuotiaan Fekirin erinomaiset otteet ovat herättäneet useiden seurojen kiinnostuksen. Häntä huhuttiin aiemmin kesällä todella voimakkaasti Liverpooliin, mutta siirto peruuntui viimeisillä metreillä.

Nyt Lyonin seurapomo Jean-Michel Aulas kertoi, miksi Fekir ei lopulta siirtynyt Anfieldille ja samalla hän paljasti, että Real Madrid on tullut mukaan kilpailuun pelaajasta.

– Nabil oli lähellä siirtyä Liverpooliin, mutta en antanut siirrolle vihreää valoa. Asiat eivät menneet loppuun asti, koska niihin kului liikaa aikaa, Aulas kertoi Goalin mukaan.

– Kun Liverpool-siirto ei toteutunutkaan, useat seurat osoittivat kiinnostuksensa häneen. Ei pelkästään Real Madrid ja heidän uusi valmentajansa [Julen Lopetegui].

– Kaikki on mahdollista, mutta tahdomme hänen jäävän. Jos hän itse haluaa lähteä, me yritämme löytää hänelle suurimman mahdollisen seuran.

MM-kisoissa mukana oleva Fekir on tullut vaihdosta kentälle Ranskan molemmissa alkulohkon otteluissa.