Mestarien liigan voiton Real Madridille ratkaisseen Gareth Balen edustajat tapaavat seurajohtoa lähiaikoina, uutisoi ESPN FC verkkosivuillaan.

Bale, 28, on myöntänyt pohtivansa tulevaisuuttaan. Walesilainen on usein aloittanut isot pelit Real Madridin vaihtopenkillä.

Balen sopimus ulottuu kauden 2021–22 loppuun asti. Mies solmi pitkän jatkopestin lokakuussa 2016, mutta siirtohuhut ovat pyörineet jatkuvasti hänen ympärillään.

Tilanteeseen saattaa vaikuttaa se, että samasta pelipaikasta Balen kanssa taisteleva Isco lukeutuu Real Madridin uuden päävalmentaja Julen Lopeteguin luottopelaajiin. Isco nousi maajoukkueen runkomieheksi juuri Lopeteguin aikakaudella.

Mikäli puheenjohtaja Florentino Pérez päättää myydä Balen, Manchester United pyrkii ESPN:n tietojen mukaan hankkimaan tämän.

Walesin maajoukkueluotsi Ryan Giggs näkisi Balen mieluusti Old Traffordilla. Hän myöntää sen avoimesti.

– Mielestäni hän on ”Man United -pelaaja”. Uskon, että fanit rakastaisivat häntä. Fanit palvoisivat häntä, mutta toisaalta kuten sanon, hän on seurassa, jossa hän on voittanut Mestarien liigan kolme kertaa. Miksi sieltä haluaisi lähteä? Giggs sanoo South China Morning Postille.