Espanjan hyökkääjä Diego Costa närkästyi keskiviikkona erään toimittajan kysymyksestä MM-kisojen voitokkaan Iran-pelin jälkeen.

Costa sai kunnian vastata Espanjan ja ottelun ainoasta maalista, kun Iranin laitapuolustaja Ramin Rezaeianin purkuyritys kilpistyi hänen jalastaan maaliin. Espanjalla on nyt kahden lohkopelin jälkeen neljä pistettä kasassa, ja se on lohkonsa kärjessä – tasapisteissä Portugalin kanssa.

FourFourTwon mukaan eräs toimittaja kysyi Costalta, miksi tämä oli provosoinut vastustajiaan. Atlético Madridin hyökkääjä muun muassa astui maalivahti Alireza Beiranvandin jalan päälle, joskin lähetyskuvasta oli mahdotonta arvioida, oliko temppu tahallinen.

– Mitä peliä sinä katsoit? Se oli ensimmäisen jakson aikana, he provosoivat meitä.

– Me olimme jatkuvasti kentän pinnassa (taklausten takia). Katso peliä kunnolla äläkä vain möläytä asioita, koska kyseessä on sinun maajoukkueesi.