Jos joku olisi ennustanut viikko sitten, että tässä vaiheessa MM-kisoja maalipörssin kärjessä on Cristiano Ronaldo, se tuskin olisi hetkauttanut juuri ketään. Mutta hän, joka olisi sanonut, että Ronaldon kanssa maalipörssin kärkisijan jakaa Venäjän laituri Denis Chershev, joku olisi saattanut kysyä lääkityksen perää.

Niin se kuitenkin on, sillä Villarrealin laituri teki avausottelussa Saudi-Arabiaa vastaan kaksi osumaa ja onnistui myös tiistai-iltana Egyptiä vastaan maalinteossa. Nyt Villarrealin laituri on tehnyt kahdessa ottelussa kolme maalia, mikä on enemmän kuin mies teki viime kaudella La Ligassa yhteensä! Cheryshev teki Villarrealin paidassa viime kaudella kaksi maalia 24 ottelussa.

Cheryshev teki Venäjän 2-0-maalin Egyptiä vastaan, joka jäi lopulta myös ottelun voittomaaliksi. Venäjä varmisti samalla myös jatkopaikan pudotuspeleihin, vaikka joukkueella on vielä jäljellä päätöskierroksen ottelu Uruguayta vastaan.

Cheryshev, 27, on kulkenut hieman erilaista tietä Venäjän maajoukkueen pelaajista. Hän ei ole nimittäin koskaan pelannut venäläisessä seurassa. Miehen isä on entinen huippupelaaja Dmitri Cheryshev, joka pelasi Sporting Gijónissa usean vuoden ajan.

Denis Cheryshev onkin Real Madrid akatemian kasvatti, mutta vastuuta ei ollut tarjolla edustusjoukkueen puolella, joten tie vei lopulta useiden lainapestien jälkeen Villarrealiin kesällä 2016.