Real Madrid ja FC Barcelona tavoittelivat molemmat brasilialaisseura Santosin 17-vuotiasta huippulupausta Rodrygoa. Madridilaiset veivät lopulta tuon kamppailun, sillä he hankkivat nuoren hyökkääjän 45 miljoonalla eurolla.

Barcelonan kannalta siirtoneuvotteluita vaikeutti se, että sen ja Santosin välit ovat olleet huonot vuoden 2013 Neymar-siirrosta lähtien. Brasilialaisseuran presidentti José Carlos Peres sanoi noin kuukausi sitten, että katalonialaisseura on edelleen 14,5 miljoonaa euroa Santosille velkaa kyseisestä kaupasta.

Nyt Peres käytti tilaisuutensa hyväksi, sillä hän korosti seuran verkkosivuilla, kuinka mallikkaasti Espanjan toinen jättiläinen Real Madrid hoiti siirtoneuvottelut.

– Tahdon korostaa kunnioitusta, joka Real Madridilla oli neuvotteluiden aikana Rodrygon siirrossa. On todella tärkeää korostaa sitä, että kyseessä oli maailmanlaajuinen suurseura, joka osoitti kunnioitusta toista suurseuraa kohtaan, Peres kertoi Santosin verkkosivuilla.

Peres ei maininnut Barcelonaa millään tavalla, mutta kommentit on hyvin helppo tulkita viestiksi katalonialaisseuran suuntaan.