MM-kisojen B-lohkon ensimmäisen kierroksen toinen ottelu Espanjan ja Portugalin välillä päättyi lopulta 3-3 -tasapeliin Sotshissa.

Ottelu sai räväkän alun välittömästi kahden minuutin jälkeen. Nacho kaatoi Cristiano Ronaldon rangaistusalueen sisällä ja tuomari vei pelivälineen pilkulla. Ronaldo laukoi pallon varmasti maaliin ja vei maansa aikaiseen johtoon.

Espanja vastasi nopeasti Ronaldon maaliin. Diego Costa toi Espanjan tasoihin komean yksilösuorituksen jälkeen. Costa harhautti boksin rajalla Portugalin topparit ja laukoi pallon vastustamattomasti ohi Rui Patricion.

Portugali otti välittömästi johtoaseman uudelleen haltuunsa. Ronaldo laukoi maata pitkin kohti David de Geaa, joka teki valtavan virheen ja päästi pallon lipumaan maaliin käsistään.

Costa toi Espanjan uudelleen tasoihin toisen jakson alussa. Costa pääsi tuikkaamaan pallon verkkoon maalin edustalta usean portugalilaispelaajan edestä.

Vain hetkeä myöhemmin Nacho vei kerrassaan loistavalla maalilla Espanjan ensimmäistä kertaa illan aikana johtoon. Kaukaa lähtenyt kierteinen laukaus yllätti täysin Patricion. Laukaus meni tolpan kautta sisään ja Espanja oli johdossa.

Sekään ei vielä riittänyt Ronaldolle. Ronaldo ampui upean vapaapotkumaalin loppuhetkillä ja piti alkulohkon tasaisena kolmannen osumansa ansiosta.

Lohkon ensimmäisessä ottelussa Iran voitti lisäaikaosumansa myötä Marokon luvuin 1-0.