Real Madrid ja Santos ovat päässeet sopuun Rodrygo Goesin siirrosta. Asiasta kertoo madridilaislehti Marca.

Lehden mukaan Real Madrid maksaa Rodrygosta 45 miljoonan euron korvauksen, josta 40 miljoonaa menee Santosille ja loput Rodrygon perheelle. Marca kertoo myös, että 17-vuotias Rodrygo pelaa Santosissa vielä vuoden ajan.

Seurat eivät ole toistaiseksi vahvistaneet siirtoa, mutta Marcan mukaan kaikki on jo sovittu. Esimerkiksi lääkärintarkastus suoritettiin jo viime viikolla. Vahvistusta siirrolle odotetaan päivänä minä hyvänsä.

– Tässä ei ole ollut mitään ongelmia. Yksinkertaisesti kaikki yksityiskohdat on vain pitänyt kirjata paperille ja kaikkien [Santosin] johtokuntaan kuuluvien on allekirjoitettava tuo paperi, Rodrygon edustaja Nick Arcuri selitti Marcalle siirtotiedotteen viivästymistä.

[readmore from=Real-Madrid]

Rodrygo on hyvin lupaava laitahyökkääjä, jonka perässä myös esimerkiksi Barcelona on tiettävästi ollut. Santosin edustusjoukkueessa Rodrygo on pelannut vasta 17 ottelua tehoin 6+2, mutta potentiaalista kertoo jotain summa, jonka Real Madrid oli valmis nuorukaisesta pulittamaan. Maajoukkuetasolla Rodrygo on edustanut Brasiliaa U17-tasolla.

Rodrygon suhteen tehtävä – tai tehty – siirto muistuttaa hyvin paljon Vinícius Júnior -kauppaa. Flamengon 17-vuotias hyökkääjä siirtyy tänä kesänä Real Madridiin niin ikään 45 miljoonan euron korvausta vastaan.