Real Madrid ja AS Roma ovat pääsemässä sopuun maalivahti Alissonin siirtymisestä Santiago Bernabéulle. Asiasta kertoo madridilaislehti AS.

Lehti kertoo, että neuvotteluissa on viime päivinä otettu askelia eteenpäin, ja nyt siirtokorvauksesta ollaan pääsemässä sopuun. AS:n tietojen mukaan hinta asettuisi noin 70 miljoonaan euroon. Se olisi toteutuessaan maalivahtien uusi maailmanennätys.

Tällä hetkellä maalivahtien siirtoennätystä pitää hallussaan Gianluigi Buffon, josta maksettiin 52 miljoonaa euroa kesällä 2001. Manchester Cityyn siirtyneestä Edersonista maksettiin 38,7 miljoonaa euroa, mutta punnissa summa oli Buffonia suurempi.

[readmore from=Real-Madrid]

Parhaillaan Alisson – ja Ederson – ovat Brasilian MM-joukkueen matkassa Venäjällä. AS:n mukaan Brasilian joukkue tietää jo, että Alissonin siirto Real Madridiin on valmistumassa.

Alisson operoi lähtökohtaisesti Brasilian ykkösmaalivahtina, ja Ederson lämmittää penkkiä. Mielenkiintoisen lisämausteen tuo se, että Brasilia pelaa alkulohkossa Costa Ricaa vastaan. Costa Rican maalia taas vartioi Real Madridin nykyinen ykkösmaalivahti Keylor Navas, joka mitä luultavimmin joutuisi lähtemään mikäli Alisson siirtyisi Real Madridiin.