Espanjan jalkapalloliiton johtohenkilö tylyttää Julen Lopeteguia: ”Sanoin sen, mitä me kaikki ajattelemme”

© Kuva: Getty Images

Live Stream: Katso Copa del Reyn matsit ilmaiseksi!

  • Torstai-illan herkkupala klo 22.30: FC Barcelona vs Levante

Espanjan jalkapallossa kuohuttaa tapaus Julen Lopetegui.

Real Madrid julkaisi eilen tiedotteen, jossa se kertoi tehneensä kolmivuotisen sopimuksen Lopeteguin kanssa. Lopetegui siirtyy Real Madridin palvelukseen MM-kisojen jälkeen (lue lisää tästä).

Useat espanjalaisviestimet ovat paljastaneet, että Espanjan jalkapalloliiton (RFEF) puheenjohtaja Luis Rubiales on suorastaan raivoissaan Lopeteguille. Rubiales kokee tulleensa petetyksi, ja hän on jopa pohtinut potkujen antamista Lopeteguille vielä ennen MM-kisojen alkamista (lue tästä).

Lopetegui ja mahdollisesti Rubiales astuvat tänään mikrofonien eteen, kun Espanjan maajoukkue pitää lehdistötilaisuuden Venäjällä. Sitä ennen suunsa ehti jo avata RFEF:n naisjalkapallokomitean puheenjohtaja Rafael del Amo.

– Minä en pidä siitä. Totta puhuen en pidä uutisesta lainkaan, del Amo sanoi Radio Marcalle.

– Kuulin siitä heti alkuiltapäivästä. En usko, että nyt oli oikea hetki [kertoa sopimuksesta], mutta hän kai tietää parhaiten.

– Nyt ei ole oikea hetki, sillä nyt pitäisi keskittyä olennaiseen. Pelissä on niin paljon. Minusta tälle olisi pitänyt etsiä toinen hetki, mutta tätäkin päätöstä on kunnioitettava.

– Madrid tietää paremmin. Puheenjohtaja [Luis Rubiales] on varmaan puhunut Julenin ja Florentinon [Real Madrid -puheenjohtaja Pérez] kanssa. Ratkaisua pitää kunnioittaa. Henkilökohtaisesti olen sanottavani sanonut, ja sanoin sen, mitä me kaikki ajattelemme. Mutta toivottavasti olemme väärässä ja voitamme mestaruuden.

Toinen RFEF:n johtohenkilö, Ana Muñoz oli ymmärtäväisempi Lopeteguia kohtaan.

– Näen kaiken positiiviselta kannalta. Kun on tarpeeksi hyvä, on olemassa se riski, että hänet napataan muualle, Muñoz sanoi.

– Espanjan päävalmentaja on yksi parhaista valmentajista. Olen varma, että pelaajat ovat yhä hänen takanaan. Toivon, että hän johtaa Espanjan menestykseen ja jatkaa sitten hyvää työtä Real Madridissa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso FC Barcelona – Levante ilmaiseksi!

  • Näe kaikki Copa del Reyn matsit ilmaiseksi