Zinédine Zidanen yllättävästä eroilmoituksesta on kulunut nyt 11 päivää. Uusia valmentajia ehdotetaan huhurintamalla Real Madridiin varmaan vähintään yhden koutsin päiväkeskiarvon tahtia, mutta ratkaisua ei ole vielä löytynyt.

Tuoreimpana nimenä Radio Montecarlo on nostanut esille 40-vuotiaan portugalilaisen André Villas-Boasin. Nuoresta iästään huolimatta Villas-Boasin seurajoukkue-CV on vakuuttava. Villas-Boas on valmentanut Portoa, Chelseaa, Tottenhamia, Zenitiä ja viimeksi kiinalaista Shangahi SIPG:tä.

Mielenkiintoista on se, että Realin pelaajista Gareth Bale pelasi todellisen läpimurtokautensa juuri Villas-Boasin alaisuudessa Tottenhamissa. Villas-Boas on myös tällä hetkellä vapailla markkinoilla, joten muiden seurojen kanssa ei tarvitse neuvotella.

Villas-Boas aloitti valmentajauransa José Mourinhon apulaisena, ja Mourinhon tavoin myös hänenkin tiensä on kulkenut Porton ja Chelsean kautta. ”Uudeksi Mourinhoksikin” aikanaan nimitetty Villas-Boas on tehnyt parhaansa mukaan kuitenkin pesäeroa Mourinhoon.

Lähde: AS