Entinen Real Madrid -puolustaja Michel Salgado tukee Gutin valintaa seuran uudeksi valmentajaksi.

Madridin vanha keskikenttäpelaaja on ollut yksi ehdokas Zinédine Zidanen seuraajaksi.

Guti on valmentanut menestyksekkäästi Realin juniorijoukkueita. Espanjalaisen joukkuetoverina pelannut Salgado ei näe syytä, miksei mies pärjäisi myös edustusjoukkueen peräsimessä.

– Kun Zidane nimettiin, media ei pitänyt häntä oikeana vaihtoehtona, koska hänellä ei ollut kokemusta. Kokemusta on kuitenkin mahdoton saada, jossei valmenna ketään, Salgado kommentoi EFE:lle Marcan mukaan.

– Joten miksipä ei? Tilanne on sama. Guti on valmentanut kaksi vuotta Real Madridin alemmissa joukkueissa. Zidanella oli vuosi alla. Miksi hän ei siis pärjäisi Real Madridissa?

Salgado tuntee myös Zidanen hyvin Madrid-ajoiltaan. Puolustaja näki valmentajan ratkaisussa paljon yhtäläisyyksiä ranskalaisen pelaajauran päättymisen kanssa.

– Tunnen Zidanen hyvin. Työskentelin hänen kanssaan neljä vuotta. Sama tapahtui, kun me lopetimme uramme. Koitimme saada hänet jäämään, koska aika ei ollut mielestämme oikea. Hän kuitenkin tunsi, ettei hän pelannut tarvittavalla tasolla. Kun hän tekee päätöksen, sitä on vaikea muuttaa.