Argentiinalainen radiokanava Closs Continental kertoo, että Barcelona tavoittelee rivehinsä Boca Juniorsin 22-vuotiasta hyökkääjää Cristian Pavónia. Pavón on yhdessä PSG:n Giovani Lo Celson kanssa Argentiinan MM-joukkueen nuorin pelaaja.

167-senttinen Pavón pelasi kaksi vuotta sitten Argentiinan olympiajoukkueessa, ja on esiintynyt A-maajoukkueessa toistaiseksi viisi kertaa. Maalitili Albicelestessä on yhä avaamatta, mutta pari osumaa Pavón on jo alustanut.

Myös Boca Juniorsissa Pavón on kunnostautunut ennen muuta maalien syöttäjänä. Bocan paidassa Pavonille on kirjattu kahdeksan maalia ja 16 maalisyöttöä.

Pavón esiintyi äskettäin yhdessä Lionel Messin kanssa Argentiinan paidassa ystävyysottelussa Haitia vastaan, ja teki hyvän vaikutuksen päävalmentaja Jorge Sampaoliin.

– Cristian on pelaaja, jonka erityisominaisuudet sopivat hyvin yhteispeliin Messin kanssa. Hän liikkuu erittäin hyvin tyhjiin väleihin ja tekee itsensä pelattavaksi koko ajan. Meillä on hänen suhteensa suuret toiveet, Sampaoli luonnehti lupausta Mundo Deportivon mukaan.

Pavón pelasi Argentiinan 4-0 -voittoon päättyneessä ottelussa Haitia vastaan puolisen tuntia ja syötti viimeisen Messin kolmesta maalista.