Kun Zinedine Zidane erosi viime viikolla yllättäen Real Madridin valmentajan paikalta, on huhuissa miehen seuraajaksi tuotu ennen muuta kokeneita tai ainakin edes jonkin verran kokeneita managereita. Nyt saksalaislehti Bild kertoo kuitenkin, että pestiin oli ehdolla myös todellinen yllätysnimi. Nimittäin 30-vuotias saksalainen Julian Nagelsmann.

Paino on sanalla oli, sillä samaisen lähteen mukaan nuori valmentajalupaus ehti jo kieltäytyä pestistä. Kuka vielä väittikään, että Real Madridille ei yksinkertaisesti sanota ei?

Bild kertoo, että Real Madrid on ollut keskusteluyhteydessä Nagelsmanniin. Saksalainen harkitsi suurseuran suomaa mahdollisuutta hetken, mutta kieltäytyi sitten pestistään velvollisuudentuntoisuuteensa vedoten. Nagelsmann ei halunnut jättää pulaan nykyistä seuraansa Hoffenheimia, joka antoi tälle tilaisuuden 28-vuotiaana keltanokkana – bundesliigahistorian nuorimpana valmentajana.

Nagelsmannilla on Hoffenheimin kanssa vuoteen 2021 saakka ulottuva sopimus. Miehestä ovat olleet aiemmin kiinnostuneita myös muun muassa Bayern München ja Borussia Dortmund.