Real Madridin portugalilaistähti Cristiano Ronaldon tulevaisuudesta on ollut paljon puhetta.

Ronaldo, 33, keräsi suuren huomion kommentteillaan Mestarien liigan loppuottelun jälkeen sanomalla, että ”oli hienoa pelata Madridissa”. Portugalilainen ei lähtenyt tarkentamaan lausuntoaan, mutta lupasi kertoa lisää lähiaikoina.

Hänen on huhuttu olevan tyytymätön Madridissa ja etsivän uusia tuulia uralleen. Ronaldo on ollut Espanjassa vaikeuksissa veroviranomaisten kanssa, ja hänen kerrotaan janonneen jo pitkään uutta sopimusta, joka toisi hänen palkkansa samalle tasolle Lionel Messin ja Neymarin kanssa.

Venäjän pääsarjaan ensi kaudeksi noussut Jenisei Krasnojarsk uskoo voivansa tarjota Ronaldolle uuden elämyksen.

Krasnojarsk otti sosiaalisessa mediassa yhteyttä Ronaldoon ja esitteli pilke silmäkulmassa idässä odottavia haasteita ja kokemuksia. Tarjolla olisi muun muassa uusia pokaaleja voitettavaksi, uusi kotistadion sekä paluu tavallisen pulliaisen arkeen venäläisen laatuauton ja asumuksen muodossa.

Venäläisseura antoi myös ymmärtää, että raha tai verot eivät tulisi ongelmaksi, jos Ronaldo valitsee seuraavaksi joukkueekseen Krasnojarskin.

ФК «Енисей»

@fc_enisey
Dear @Cristiano, we know everything. We suggest you to make the FC "Enisey" great for the first time.

Make up your mind now!