Jalkapallon MM-kisat lähestyvät. Kisat pyörähtävät käyntiin 14. kesäkuuta isäntämaa Venäjän ja Saudi-Arabian välisellä ottelulla.

Kumpikaan edellä mainituista ei kuulu kisojen voittajasuosikkeihin ennakkokaavailuissa.

Kanavajätti Viasatin selostaja Tuomas Virkkunen tuo esiin kaksi joukkuetta, joista uskoo jomman kumman nostavan mestaruuspokaalia heinäkuun 15. päivä pelattavan MM-finaalin päätteeksi.

– Brasiliaan uskon. Takana ovat vakuuttavat karsinnat ja rosteri on laadukas, ilman Neymaria tai hänen kanssaan. Titellä (Brasilian päävalmentaja) on selvästikin pelaajien luotto ja pelijärjestelmä toimii. Argentiinaan, Ranskaan tai jopa Saksaan vertailtaessa peli näyttää vakuuttavalta, Virkkunen sanoi jatkaen:

– Espanja on toinen, jolla paketti tuntuu olevan hyvässä kuosissa. Veikkaan mestarin olevan jompikumpi.

Viime MM-kisoissa 2014 isäntämaa Brasilian taival katkesi välierissä nololla tavalla Saksaa vastaan. Isäntäjoukkue joutui toteamaan germaanit – jotka voittivat turnauksen päätteeksi maailmanmestaruuden – paremmaksi nöyryyttävin 1-7-lukemin. Samoissa kisoissa Espanjan taival päättyi suureksi yllätykseksi jo alkulohkossa, kun kolmesta pelistä irtosi vain yksi voitto ja kaksi tappiota.

Brasilia pelaa MM-kisoihin valmistavan ottelun seuraavaksi sunnuntaina 3.6. Kroatiaa vastaan. Peli näkyy Viasat Jalkapallo -kanavalla ja osoitteessa viaplay.fi kello 16.55 alkaen. Ottelun parhaat palat ovat katsottavissa osoitteessa viafree.fi.