Spekulaatiot Zinédine Zidanen korvaajasta Real Madridin valmentajana ovat käyneet kuumana siitä lähtien, kun ranskalaisvalmentaja paljasti, että hän jättää tehtävän.

Joukkueeseen on yhdistetty useita nimiä, joista yksi on Maurizio Sarri, joka valmensi Napolia vuodesta 2015 alkaen. Hän kuitenkin ajautui huonoihin väleihin seurajohdon kanssa ja hänen tilalleen nimitettiin Carlo Ancelotti.

Siirtojen parissa nykyään työskentelevä entinen huippupelaaja Salvatore Garritano kertoi, että hän on käynyt keskustelua aiheesta Real Madridissa työskentelevien henkilöiden kanssa ja paljasti mielenkiintoisia tietoja.

– On turha peitellä asiaa: Real Madrid haluaa Mauricio Pochettinon ja on halunnut jo useita viikkoja, mutta hänen tilanteensa on monimutkaisempi kuin Sarrilla, sillä hän on juuri uusinut sopimuksensa Tottenhamin kanssa, Garritano sanoi CalcioNapoli24:lle.

– Real Madrid ei voi odottaa Pochettinoa pidempään. Uskon, että he eivät aio odottaa ja Sarri on heidän kakkosvaihtoehtonsa.

– Olen puhunut Real Madridissa työskentelevien kanssa ja jos he haluavat, he ottavat Sarrin. Napolilla ja Real Madridilla on hyvät välit, joten antaisin 70 prosentin todennäköisyyden sille, että Sarri nähdään ”Los Merenguesin” penkillä.

– Uskon, että he tekevät päätöksensä sunnuntaina tai viimeistään maanantaina. Kyseessä on iso seura, markkinat ovat auki, joten he eivät ala odottamaan pidempään.

Vaikka Sarri ei enää tule valmentamaan Napolia ensi kaudella, on hänellä sopimus voimassa vielä kahden ensi kauden ajan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Real Madridin tulisi maksaa Napolille korvaus Sarrista.