Zinédine Zidanen yllättävä päätös jättää Real Madrid on aloittanut spekulaatiot Los Blancosin seuraavasta valmentajasta. Yksi huhuttu vaihtoehto on ollut Saksan maajoukkuevalmentaja Joachim Löw.

Vuonna 2014 maailmanmestariksi Saksan valmentanut Löw solmi juuri jatkosopimuksen Die Mannschaftin kanssa. Maajoukkuemanageri Oliver Bierhoffin mukaan jatkopapereista voidaan olla viimeistään nyt hyvin tyytyväisiä.

– En tiedä, mitä vaihtoehtoja heillä on. Olen onnellinen, että me teimme juuri jatkosopimuksen Jogi Löwin kanssa. Ei ole montaakaan valmentajaa, jotka voisivat olla ehdolla näin suureen seuraan. Hän jättää myös jälkeensä suuren perinnön, Bierhoff kommentoi AS:lle.

Bierhoff osasi aavistaa jo lauantain Mestarien liigan finaalissa, että jotain suurta on Zidanen kohdalla tapahtumassa.

– Kun näin hänen kehonkielensä pohdin, ajatteleeko hän jotakin? Aikooko hän jättää seuran? Tämä on seuralle äärimmäisen hankala tilanne, saksalainen totesi.