Kerroimme maanantaina siitä, kuinka Atlético Madridin arveltiin olevan lähellä brasilialaisen keskikenttäpelaajan Fabinhon hankintaa (lue lisää). 24-vuotiaan Fabinhon uskottiin jopa olevan Madridissa siirrosta neuvottelemassa, mutta yllättäen miehen sopimuksesta tiedottikin Liverpool.

Sekä keskikentällä että laitapuolustuksessa pelannut Fabinho siirtyy Liverpoolin monivuotisella sopimuksella. Sky Sportsin mukaan siirtokorvaus on noin 45 miljoonaa euroa, ja 5 miljoonaa lisää mahdollisina bonuksina.

– Olen todella innoissani tästä siirrosta. Jotain tällaista olen aina halunnutkin – Liverpool on todellinen jättiläinen seurojen joukossa. Kun tämänkokoinen seura on kiinnostunut palveluksistani, ei minun tarvinnut ajatella asiaa pitkään, neljä A-maaottelua pelannut Fabinho kommentoi Liverpoolin kotisivuilla.