Harjoitusotteluun Meksikoa vastaan valmistautuva Walesin maajoukkue seurasi Real Madridin ja Liverpoolin välistä Mestarien liigan loppuottelua hotellissa Los Angelesissa.

Päävalmentaja Ryan Giggs ylisti maanmiestään Gareth Balea, joka tuli vaihdosta sisään ja teki kaksi maalia Real Madridin 3–1-voitossa. Giggs hehkutti voittomaaliksi jäänyttä osumaa, jonka Bale täräytti upealla saksipotkulla.

[readmore from=Bale-Gareth]

– Hämmästyttävää. Koko joukkue ja henkilökunta katsoivat sitä joukkueen hotellissa, ja koko huone räjähti, kun pallo meni sisään. Se oli hämmästyttävä maali, pari minuuttia kentälle tulon jälkeen, kertasi Giggs.

– Mutta siinä mielessä se ei yllättänyt, kun katsoo, mitä Gareth on tehnyt ja jo saavuttanut urallaan. Mahtava näky. Oli loistavaa, että koko joukkue näki saattoi nähdä sen ja juhlia yhdessä.

– Se oli yksi niistä hetkistä, jolloin kaikki katsoivat hidastusta ja kaikenlaisia ääniä pääsi ulos. Se oli erityinen hetki.

Sosiaalisessa mediassa moni on nostanut Balen osuman yhdeksi Mestarien liigan kaikkien aikojen hienoimmista maaleista. Giggs sanoo Balen olevan paras walesilaispelaaja, jonka hän on nähnyt.

– Suuret pelaajat nousevat esiin oikeilla hetkillä ja ratkaisevat. Hän on tehnyt sen kaksi kertaa Mestarien liigan loppuottelussa.

Lähde: Goal