Tunnelma Real Madridin pukukopissa Mestarien liigan voiton jälkeen oli kireä ja vihainen, kertoo Marca.

Los Blancos voitti lauantaina Mestarien liigan kolmatta kertaa peräkkäin, kun Liverpool kaatui Ukrainan Kiovassa lukemin 3-1. Päätösvihellystä seurasi luonnollisesti suuret juhlat, joiden keskeltä esiin nousi Cristiano Ronaldo ja hänen lausuntonsa.

Ronaldo, 33, sanoi ottelun jälkeisessä haastattelussa menneessä aikamuodossa, että ”oli hienoa pelata Madridissa”. Hän ei suostunut tarkentamaan kommenttiaan, mutta lupasi kertoa lisää lähipäivinä.

Marcan mukaan Madridin pelaajat eivät olleet tyytyväisiä siihen, miten huomio joukkueen mahtavasta saavutuksesta kääntyi portugalilaistähteen ja tämän tulevaisuuden arvuutteluun.

Muut pelaajat kokivat, että kyseessä oli huonoin mahdollinen hetki ajaa omaa agendaansa.

Sergio Ramos tivasi Ronaldolta selvennystä tämän kommentteihin julkisesti, ja madridilaisten kapteenin kerrotaan keskustelleen portugalilaistähden kanssa myös yksityisesti.

Marcan mukaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez ja seuran muu johtoporras eivät yllättyneet Ronaldon ulostulosta, sillä he ovat tienneet portugalilaisen tyytymättömyydestä jo talvesta lähtien.

Ronaldon kerrotaan vaatineen uutta, parempaa sopimusta jo monen kuukauden ajan, jotta hän yltäisi samalle palkkatasolle kuin Barcelonan Lionel Messi ja Paris Saint-Germainin Neymar.