Kolmanteen peräkkäiseen Mestarien liigan loppuotteluunsa valmistautuva Cristiano Ronaldo on kertonut avoimesti El Chiringuito Jugones -ohjelmassa järkytyksestään, kun poliisi rynnäköi hänen huviveneelleen. Operaatiossa oli kyse pelaajan epäiltyyn veronkiertoon liittyvästä tutkinnasta, mutta kaikki tapahtui kuin elokuvissa.

Real Madridin supertähti oli tuolloin huvijahdillaan Ibizassa, kun kansalliskaarti järjesti hänelle epämiellyttävän yllätyksen.

– Formenterassa on tuhat venettä, ja kaikkein pienimpään niistä, Cristianon paattiin, rynni poliisi kameroiden kanssa. ”Olemmeko me tappajia vai mitä?”

– Tämä otus nukkui alakerrassa rauhassa päiväunia, ja yhtäkkiä kuulin poliisin tulleen. Menin ylös ja kysyin, mistä on kyse. He tulivat pistooleineen ja kameroineen päivineen. Olin tyrmistynyt, mutta minkäs teet. En minäkään kivestä ole tehty, Cristiano Ronaldo selvitti.

https://youtu.be/h5ASBEUIjvc

Portugalilaistaituri on silti varma, että jotenkin epäselvyydet verottajan kanssa ovat järjesteltävissä siten, että vankilaan häntä ei tuomita.

– Kaikkeen muuhun löytyy ratkaisu paitsi kuolemaan. On olemassa epäoikeudenmukaisia juttuja, mutta en voi niille mitään. Niiden kanssa on vain elettävä. Espanja pitää minusta huolta, Ronaldo tiivisti luottavaisena.