Muistatko vielä 13 miljoonaa euroa maksaneen Lucas Silvan? Ei halua palata Real Madridiin

© Kuva: Getty Images

Live Stream: Katso Copa del Reyn matsit ilmaiseksi!

  • Torstai-illan herkkupala klo 22.30: FC Barcelona vs Levante

Muistatko vielä Lucas Silvan? Tuon ”brasilialaislupauksen”, joka siirtyi Real Madridiin reilu kolme vuotta sitten 13 miljoonan euron hintaan.

Olisitko muistanut, että Silva on yhä Real Madridin mies? Ei ihme jos et, sillä Silva pelasi Realin paidassa viimeksi 29. huhtikuuta 2015. Sittemmin keskikenttäpelaaja on pelannut lainalla Marseillessa, kärsinyt sydänongelmista ja lähtenyt taas lainalle – viimeksi Cruzeiroon. Cruzeiro-pesti alkoi tammikuussa 2017 ja päättyy 1,5 kuukauden kuluttua.

Nyt siis on koittamassa jälleen se aika, kun Silva on palaamassa Real Madridiin. Vai onko?

– Toivottavasti asia saadaan ratkaistua pian. Olen jo päättänyt, että haluan jäädä tänne [Cruzeiroon], Silva sanoi Cruzeiro-pomo Wagner Pires de Sá’lle Globoesporten mukaan.

– Meillä ei ole vielä mitään kerrottavaa, mutta uskon, että ratkaisu saadaan lähipäivinä.

– Real Madrid soitti minulle alkuvuodesta ja kysyi tilanteestani. Haluan kovasti jäädä tänne. Nyt odotetaan ja katsotaan, mitä tapahtuu.

Viime kaudella Silva sai vaihtelevasti peliaikaa, mutta tämän kauden alku [Brasiliassa kausi alkaa keväällä] on sujunut peliajan suhteen paremmin. Silvan sopimus Real Madridin kanssa ulottuu kesään 2020 asti.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso FC Barcelona – Levante ilmaiseksi!

  • Näe kaikki Copa del Reyn matsit ilmaiseksi