Brøndbyn hyökkääjä-ässä Teemu Pukki valmistautuu torstain Tanskan cupin finaaliin. Oman suurottelunsa aattona hän pystyy seuraamaan La Ligaa ja entisen seuransa Sevillan peliä Real Madridia vastaan. Pukin mielestä ottelun sävel on selvä.

– Sevillan kausi on ollut aika kaksijakoinen. Huippuhetkenä oli Manchester Unitedin tiputtaminen Mestarien liigasta, mutta sarjassa on mennyt kehnosti. Valmentajakin taisi vaihtua vähän aikaa sitten. Aika tuskainen kausi sarjassa, Pukki sanoo SuomiFutis-sivustolle.

– Kärkipäässä Sevilla ei ole ollut lainkaan. Keskitason sijoitus ei siellä tyydytä, sillä viime vuosina on mennyt aika hyvin. Odotukset olivat kovat. On selvää, että Real Madrid lähtee keskiviikon otteluun suosikkina.

Realille tällä rästiottelulla on tietty panos. Voitto nostaisi tulevan Mestarien liigan finalistin tasapisteisiin Atlético Madridin kanssa. Maaliero nostaisi Realin paikalliskilpailijan edelle.

– Ehkä kakkossija antaisi Realille ainakin sen ilon, että joukkue olisi sarjataulukon kautta Madridin ykkösryhmä. Kyllä se varmasti kiinnostaa.

– Sevilla vieraissa on lähtökohtaisesti sen verran vaikea kamppailu, että se antaa Realille mahdollisuuden hioa omaa koneistoaan kuntoon Mestarien liigan finaalia varten.

Teemu Pukin kauden yksi huipennus on Kööpenhaminan Parkenilla pelattava Tanskan cupin finaali. Vastassa on Silkeborg.

– Pudotimme matkalla isoimmat joukkueet ja olemme varmasti ennakkokaavailuissa suosikki voittamaan. Se on tietysti myös tavoitteemme – voitto cupista nostaisi hyvin itseluottamusta kauden loppupeleihin ja sitä kautta myös mestaruuden varmistamiseen, Pukki kertoo.

Sevillan ja Real Madridin välinen La Ligan ottelu on nähtävillä Viasatin ja Viaplayn kautta. Ottelu pelataan keskiviikkona kello 22.30.