Viime kesänä nähtiin iso siirtopommi, kun Neymar siirtyi monen yllätykseksi Barcelonasta PSG:hen. Seuraava siirtopommi voi tulla jo tänä kesänä. AS:n mukaan Neymar nimittäin neuvottelee siirrosta Real Madridin kanssa.

Lehden tietojen mukaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez ja Neymar ovat jo tavanneet kahdesti Rio de Janeirossa, Brasiliassa. Tapaamiset on pyritty pitämään ehdottoman salaisina, mutta kaksikko on AS:n mukaan nähty yhdessä. Pérez tiettävästi hoputtaa kaikkia tahoja, jotta neuvottelut etenisivät mahdollisimman nopeasti.

[readmore from=Neymar]

El Chringuito -ohjelma puolestaan osaa kertoa, että Neymarin hintalappu olisi noin 260 miljoonaa euroa. Se on yllättävän vähän siihen nähden, että viime kesänä PSG maksoi Neymarista 222 miljoonaa euroa ja brasilialaisen kanssa solmittiin kesään 2022 ulottuva sopimus.

Neymarin mahdollisen siirron taustalla on tiettävästi se, että ”Pérezillä on ollut pakkomielle Neymariin 12 vuoden ajan”, kuten AS asian ilmaisee. Lehden mukaan Neymarillakaan ei ole mitään siirtoa vastaan, sillä hän haluaisi tiettävästi palata Ranskasta Espanjaan. AS:n mukaan ollaan jo niin pitkällä, että mikäli se vain Real Madridista ja Neymarista olisi kiinni, Neymar olisi viimeisen ottelunsa PSG:ssä pelannut.