El Clásicossa riitti tunnetta. Vaikkei pelillistä panosta viime sunnuntain kamppailussa ollut, Barcelonan ja Real Madridin välillä salamoi oikein kunnolla.

Sergio Ramos väitti pelin jälkeen, että Lionel Messi olisi yrittänyt painostaa ottelun erotuomaria, Alejandro Hernández Hernándezia, puoliajalla.

– Sinä mokailet, sinä mokailet ja sinä mokailet. Nyt riittää heille lahjojen antaminen, Messi tiettävästi sanoi Carrusel Deportivon mukaan.

Ottelun jälkeen entinen La Liga -tuomari Eduardo Iturralde González sanoi, että Messi olisi pitänyt ajaa moisista solvauksista suihkuun – jos siis tieto Messin puheista piti kutinsa. Nyt nimittäin Messin leiri kiisti, että hyökkääjä olisi haukkunut tuomaria pelaajatunnelissa.

– Hän [Messi] ei missään vaiheessa kutsunut häntä [Hernández Hernandézia] pask*ksi, eikä hän missään vaiheessa ollut häntä kohtaan epäkunnioittava, Messin leiri sanoi Marcalle.

[readmore from=El-Clasico]

Messi kuulemma kyllä keskusteli tuomarin kanssa useaan otteeseen, mutta ”se tapahtui enimmäkseen kentällä eikä kentän ulkopuolella”.

Mitä Gerard Piqué kuiskutteli vastustajille?

Muitakin tietoja on tihkunut pikku hiljaa. Melko vahvoista mielipiteistään tunnettu Gerard Piqué ilmeisesti kävi kertomassa omia näkemyksiään sekä Casemirolle että Nacholle.

– Te voitte tehdä vaikka kuinka paljon rikkeitä, keltaista korttia ei ole tulossa, Piqué sanoi Casemirolle El Día Después -ohjelman mukaan.

Puoliajalla puolestaan Nacho näytti ärsyyntyneen, kun Piqué kävi kuiskuttelemassa jotain tälle juuri ennen toisen puoliajan alkamista. Marcan tietojen mukaan Piqué ivaili, kuinka selvän piste-eron Barcelona oli onnistunut hankkimaan sarjassa.