Maurizio Sarrin odotetaan poistuvan Napolista kuluvan kauden jälkeen.

Serie A:n mestaruus on karkaamassa Juventukselle seitsemättä kautta peräkkäin ja Napolin pelaajamateriaali saattaa muuttua valtavasti kesällä.

Kuluvan kauden piti olla se kausi, kun Napoli nappaa sarjamestaruuden nimiinsä 28 vuoden tauon jälkeen. Juventus oli kuitenkin liian kova vastus loppumetreillä ja torinolaisten mestaruus saattaa varmistua jo tänä viikonloppuna.

Jos mestaruus matkaa Torinoon ja Sarri poistuu Napolista, niin Calciomercaton mukaan muun muassa Dries Mertens saattaa jättää italialaisseuran taakseen ja siirtyä muualle. Italialaislehden mukaan Atlético on kiinnostunut Mertensin palveluksista.

30-vuotiaan Mertensin sopimuksessa on vain 28 miljoonan euron ulosostopykälä, jonka vuoksi Atlético on osoittanut kiinnostuksensa belgialaista kohtaan.

Tiettävästi myös Manchester United on kiinnostunut Mertensistä.