Simone Zazan syyskausi oli äärimmäisen komea.

Valencian italialaiskärki johti usean kierroksen ajan La Ligan maalipörssiä ja piti Valenciaa pidemmän aikaa La Ligassa toisella sijalla.

Zaza loukkasi kuitenkin polveaan loppusyksystä ja pelasi muutaman kuukauden ajan loukkaantuneena, sillä Valencia ei halunnut pistää silloin kenties koko sarjan parasta hyökkääjää leikkauspöydälle.

Kevätkausi on sujunut odotetusti syyskautta heikommin nimenomaan polven vuoksi. Zaza onkin pudonnut kivikovassa Valencian hyökkäyksessä penkin puolelle Rodrigon ja Santi Minan huippuvireiden myötä.

Siirtyykö Zaza Valenciasta muihin maisemiin kesällä? Kärjen agentin mukaan Zaza haluaisi jäädä seuraan, mutta päätös ei ole ainoastaan hyökkääjästä kiinni.

– Kukaan Valencian seurajohdosta ei ole ottanut minuun yhteyttä, emmekä siten ole sopineet neuvotteluja tai tapaamisia, Zazan isä ja agenttina toimiva Antonio Zaza kertoi Calciomercaton haastattelussa.

– Simone on hyvin onnellinen Valenciassa. Hänellä on sopimus seuran kanssa vuoteen 2021 saakka ja hän aikoo kunnioittaa sitä. Mielestäni hänen kausi on ollut positiivinen. Simone on tehnyt 12 maalia ja on hyvin onnellinen kannattajien kanssa. Simone pitää paljon kaupungistakin.

– Hänen tavoitteensa on jäädä, mutta jos hänet laitetaan myyntiin, niin asiat saattavat muuttua.