Barcelonan toimistolla käy kova kuhina pelaajarekrytoinnin suhteen.

Arthuriin Barcelonalla on jo osto-optio, ja espanjalaismedian mukaan Antoine Griezmannin siirtyminen Atlético Madridista Kataloniaan on hyvin mahdollinen. Puolustusosastoakin saatetaan vahvistaa, ja nyt peliin on heitetty vielä uusi hyökkäyspään nimi: Rodrygo Silva de Goes.

Rodrygo-nimellä kulkevaa brasilialaista tituleerataan yhdeksi maanosan lupaavimmista pelaajista. Sportin mukaan Barcelona yrittää päästä sopimukseen Santosin kanssa, jotta 17-vuotias laitahyökkääjä siirtyisi Blaugranaan.

Rodrygo on sen verran lupaava, että hänen perässään on muitakin kuin Barcelona. Siksi tilanne vaatii nyt nopeita liikkeitä, joita Barcelonalta on jo nähty. Sportin mukaan Rodrygon lähipiiristä on vahvistettu lehdelle, että pelaajan edustajat ovat jo käyneet Espanjassa tapaamassa Barcelona-johtoa.

[readmore from=Barcelona]

Rodrygo kulkee tässä vaiheessa uraansa lempinimellä ”uusi Neymar”. Se kenties johtuu siitä, että nuorukainen pelaa samassa seurassa jossa Neymar pelasi ja samalla pelipaikalla, jolla Neymar pelaa. Rodrygo on syntynyt vuonna 2001, ja hänet nostettiin viime syksynä Santosin edustusjoukkueeseen. Yhdeksässä pelaamassaan ottelussa hyökkääjä on iskenyt kaksi maalia.

Sportin tietojen mukaan Rodrygon sopimuksessa on 50 miljoonan euron ulosostopykälä. Rodrygon nykyinen sopimus Santosin kanssa ulottuu vuoden 2022 loppuun.