La Ligan viidentenä oleva Real Betis on jo varmistanut paikkansa ensi kauden Eurooppa-liigassa ja loppukauden panoksena on lähinnä vielä suora lohkovaihepaikka kyseisessä kilpailussa. Kausi on siis ollut menestys, mutta ensi kaudella halutaan vielä enemmän. Siksi sevillalaisseura tähtää laadukkaisiin vahvistuksiin.

Yksi tulijoista on suurella todennäköisyydellä japanilaislaituri Takashi Inui, jonka siirto Betisiin on ollut jo jonkin aikaa niin sanottu ”julkinen salaisuus”. Betis ei ole Inuin siirtoa vielä vahvistanut, mutta 29-vuotias japanilainen vahvisti itse keskiviikkona lehdistölle lähtevänsä kauden päätteeksi Eibarista.

– Pelaan Eibarissa kolme viimeistä otteluani. Minnekö siirryn? En voi kertoa sitä nyt, mutta haluan jatkaa kehittymistäni, Inui sanoi lehdistölle AS:n mukaan.

– On haikeaa lähteä täältä kaikkien hienojen hetkien jälkeen, mutta tiedän, että voin nousta uudelle tasolle eri paikassa. Olen nähnyt monien pelaajien kehittyvän vielä yli 30-vuotiainakin.

Mediatietojen mukaan Inui solmii Real Betisin kanssa kolmevuotisen sopimuksen.

AS kertoo Betisin tavoittelevan riveihinsä myös toista varsin nimekästä hankintaa, Eintracht Frankfurtiin täksi kaudeksi siirtynyttä Kevin-Prince Boatengia. Boateng pelasi viime kaudella Las Palmasissa 29 ottelua, ja teki niissä kymmenen maalia. Entinen Ghanan maajoukkuemies palasi synnyinmaahansa Saksaan ”perhesyistä”.

Frankfurtin kanssa Boatengilla on sopimusta vielä kaksi vuotta, mutta haastatteluissa hän on jättänyt ovea auki mahdolliselle kesäsiirrolle uusiin ympyröihin. Frankfurtin valmentaja Niko Kovac – Boatengin vanha pelikaveri Hertha Berlinistä – siirtyy ensi kaudeksi Bayern Müncheniin, joten Boateng voi olla halukas liittymään Quique Setiénin miehistöön. Setién valmensi Las Palmasia vielä viime kaudella Boatengin pelatessa joukkueessa.