Real Madrid kukisti Mestarien liigassa Bayern Münchenin yhteismaalein 4-3 ja eteni kilpailun loppuotteluun kolmannen perättäisen kerran.

Ratkaisevaksi osumaksi jäi Karim Benzeman jälkimmäinen maali, joka tuli vierailijoiden maalivahti Sven Ulreichin suurella avustuksella.

Kaikki oleellinen maalivahdin tunnelmista ottelun jälkeen käy ilmi katsomosta otetusta kuvasta, jossa loukkaantumisesta toipuvaa Manuel Neueria paikkaava Ulreich istuu Santiago Bernabéun nurmella yksin, kun muu joukkue näyttää jo lähteneen.

Rik Sharma

@riksharma_
Ulreich distraught and alone

Ulreichin pettymys on siis ollut valtava ja hän kertoikin mietteitään tilanteesta virallisella Instagram-tilillään.

– En pysty sanoin kuvailemaan, miten pettynyt olen Mestarien liigasta putoamiseemme. Halusimme ehdottomasti päästä loppuotteluun, annoimme kaikkemme ja sitten minulle tapahtui se tarpeeton virhe. En pysty selittämään sitä ja olen pahoillani sekä joukkueelle että kannattajille, Ulreich kirjoitti Instagramissa.

Bayern Münchenin pelaajat ja valmentaja ovat kuitenkin tukeneet Ulreichia sekä haastatteluissa että sosiaalisessa mediassa.

– Virheitä sattuu kaikille ja kukaan ei syytä häntä. Olisimme voineet mennä jatkoon virheestä huolimatta, Thomas Müller sanoi Marcan mukaan.