Bayern Münchenin maalivahti Sven Ulreichille sattui todellinen emämunaus Real Madridia vastaan toisella puoliajalla.

Toista puoliaikaa pelattiin vasta ensimmäistä minuuttia, kun Real Madrid prässäsi ylhäältä. Corentin Tolisso pelasi paineen alla pallon maalivahti Ulreichille, joka ei siis voinut ottaa palloa käsiinsä. Karim Benzema juoksi paineistamaan Ulreichia.

Ilmeisesti tämä unohtui sekunnin sadasosaksi Ulreichilta ja hän meinasi ottaa pallon käsiinäs, kunnes ymmärsi, ettei voi tätä tehdä. Sen jälkeen Ulreich ei enää ehtinyt potkaistakaan palloa ja lopulta veskari kaatui ja pallo meni oikeastaan hänen läpi. Benzema kitti ja laukoi pallon lopulta tyhjään maaliin.

Osuma saattoi olla lopullinen ratkaisu jatkopaikan kannalta. Real voitti avausosan maalein 2-1 vieraskentällä ja nyt se johtaa myös toista osaa 56 peliminuutin jälkeen lukemin 2-1.

Katso video tilanteesta alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.