Cope: Sevilla tekemässä suuren päätöksen – valmentaja saa potkut pitkän voitottoman putken vuoksi

© Kuva: Getty Images

Vincenzo Montella saa Sevillasta potkut seuraavien päivien aikana, kertoo espanjalainen radiokanava Cope.

Lähteen mukaan Montella ja seurajohto sopivat aikaisemmin tällä viikolla siitä, että luotsi saa pakata tavaransa, jos Sevilla häviää Levantelle. Levante voitti Sevillan eilen kotikentällään luvuin 2-1 ja sysäsi Montellan miehistön kauemmas eurosijoista.

Komean Manchester United -voiton jälkeen Sevilla on pelannut yhdeksän peräkkäistä ottelua ilman voittoa. Mukaan mahtuu viisi tappiota ja neljä tasapeliä. Montella on kerännyt 17 sarjaottelussa vain ja ainoastaan 19 pistettä.

Montella sai Sevilla-pestiinsä mukavan startin, kun seura pudotti Atléticon Copan puolivälierissä ja eteni lopulta aina finaaliin asti, jossa Barcelona osoittautui kuitenkin paremmaksi joukkueeksi voitettuaan finaalin luvuin 5-0.

Montella johdatti Sevillan ensimmäistä kertaa historiansa aikana Mestarien liigan puolivälieriin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.