Arsenal ja Atlético päätyivät 1-1 -tasapeliin Eurooppa-liigan välierien avausosassa Lontoossa.

Atlético joutui pelaamaan ottelussa jopa 86 minuuttia vajaalla, sillä Sime Vrsaljko sai toisen keltaisen kortin jo ottelun alkuminuuteilla.

Arsenal otti siten odotetusti ottelun hallintaansa. Tuomari ajoi myös Diego Simeonen ottelun alussa katsomoon argentiinalaisen kritisoitua oikeudenjakajan päätöstä. Atlético joutui puolustamaan valtavan pitkiä aikoja oman boksinsa edessä, mutta Arsenal ei saanut paikoistaan huolimatta avausmaalia tehtyä ensimmäisen puoliskon aikana.

Arsenal iski tunnin kohdalla ottelun avausmaalin, kun Alexandre Lacazette onnistui puskemaan isännät johtoon maalin edustalta.

Atlético ei kuitenkaan luovuttanut. Antoine Griezmann tasoitti ottelun kymmenisen minuuttia ennen loppuvihellystä. Ranskalainen sai hieman onnekkaasti pallon haltuunsa Arsenalin boksissa ja pääsi iskemään vieraille äärimmäisen tärkeän vierasmaalin kuin varkain.

Atlético sai haluamansa tuloksen, vaikka pelasi käytännössä koko ottelun vajaalla. Vrsaljkon punainen kortti aiheuttaa kuitenkin vaikeuksia Atléticolle, sillä kroatialaisen lisäksi myös Filipe Luis ja Juanfran ovat loukkaantuneita.