Futismaailmassa saatetaan nähdä kolmen maalivahdin tuolileikki kesällä.

Saksalainen Sport Bild -lehti kertoo, että Bayer Leverkusenin nykyinen ykkösmaalivahti Bernd Leno olisi siirtymässä Atlético Madridiin. Aiemmin Lenoa on viety huhuissa lähinnä Arsenaliin, mutta nyt tuulensuunta on muuttunut.

Leno olisi melko houkutteleva vaihtoehto, sillä hänen sopimuksessaan on 25 miljoonan euron suuruinen ulosostopykälä. Lenon suhteen on kuitenkin toimittava nopeasti, sillä pykälä on voimassa vain vappuaattoon asti. Sport Bildin mukaan Leno on seuraavan kerran tarjolla tuohon hintaan vasta ensi vuonna.

Jotta Leno tulisi Atléticoon, Jan Oblakin pitäisi siirtyä alta pois. Viime päivinä on spekuloitu nimenomaan Oblakin mahdollisella lähdöllä. Slovenialaisen sopimuksessa on 100 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä, eikä Atlético ole tuoreen tiedon mukaan halukas neuvottelemaan jatkosta juuri nyt (lue tästä).

Oblakin uusi osoite voisi olla Arsenal, PSG tai Real Madrid. Mikään pienempi seura se ei voisikaan olla, sillä kovin moni taho ei pysty lyömään pöytään sataa miljoonaa.

Jos Atlético myisi Oblakin ja ostaisi Lenon, Leverkuseniin jäisi aukko. Ja sen täyttäjäksi taas kaavaillaan Huuhkajien Lukas Hradeckya. Tällä hetkellä Hradecky pelaa Eintracht Frankfurtissa.