Sevilla-valmentaja lähti lomalle, seurajohto raivoissaan – samalla vahvistettiin neuvottelut uuden valmentajan kanssa

© Kuva: Getty Images

Sevillassa kuohuu oikein kunnolla.

Sevilla ylsi Copa del Reyn finaaliin ja Mestarien liigan puolivälieriin, mutta kausi on jälleen päättymässä yhteen isoon sirkukseen.

Aika lailla vuosi sitten ilmassa oli farssin aineksia, kun Jorge Sampaoli siirtyi Argentiinan maajoukkueeseen. Hänen tilalleen palkattiin Eduardo Berizzo, joka sairastui vakavasti ja sai potkut joulun alla. Berizzon korvasi Vincenzo Montella.

La Ligassa homma on lähtenyt valmentajavaihdoksen jälkeen luisuun. Joulun alla Sevilla oli sarjassa viidentenä. Nyt sijoitus on seitsemäs.

Cupeissa Sevilla eteni hienoihin saavutuksiin Montellan johdolla, mutta viimeiset pelit sujuivat kaikkea muuta kuin hyvin. Bayernia vastaan Sevilla oli täysin aseeton ja etenkin 0-5-murskatappio Copan finaalissa Barcelonan käsittelyssä sai Sevillan fanit ja seurajohdon vihaisiksi.

Viime päivinä huhut ovat voimistuneet sen suhteen, että Montella saisi potkut kauden päätteeksi. Tilannetta ei ole ainakaan helpottanut se, että valmentaja otti ja lähti minilomalle Milanoon. Tätä ei seurajohto espanjalaismedian mukaan katsonut lainkaan hyvällä.

Samaan aikaan Sevillan puheenjohtaja José Castro vahvisti, että valmentaja Joaquín Caparrósin kanssa käydään neuvotteluja ja neuvottelut ovat itse asiassa jo melko pitkällä.

– Olemme jo keskustelleet hänen kanssaan. Katsotaan, mikä hänen roolinsa olisi, Castro sanoi Onda Cerolle Football España -sivuston mukaan.

– Hän palaa työskentelemään meidän kanssamme, mutta tällä hetkellä en voi selventää asian yksityiskohtia.

– Kaikesta ei ole vielä sovittu. Käymme vielä läpi tilannetta, mutta Joaquín on ollut agendallamme jo pidempään. Pyrimme kasaamaan rakenteita uudestaan, ja katsotaan mikä hänen roolinsa tässä kaikessa on.

Caparrós valmensi Sevillaa vuosina 2000-05. Tässä vaiheessa ei tiedetä, korvaako Caparrós Montellan päävalmentajana. Montellan sopimus kattaa vielä ensi kauden.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.