Real Madridin odotetaan tekevän joitain peliliikkeitä kesän siirtomarkkinoilla.

Villeimmissä huhuissa on jopa väitetty, että koko hyökkäysosasto menisi uusiksi. Ihan niin radikaalia ratkaisua tuskin ollaan tekemässä, mutta joitain muutoksia hyökkäyspään pelaajistoonkin voi tulla.

Liipaisimella lienee etenkin Karim Benzema. Real Madrid kun tarvitsisi joukkueeseen keskushyökkääjän, joka osaisi tehdä maalejakin. Tilalle on huhuiltu ennen kaikkea Harry Kanea ja Robert Lewandowskia. Nyt Real Madridin entinen puheenjohtaja Ramón Calderón vahvisti huhut.

– Real Madridin tavoitteena on ilman muuta hankkia Kane, Calderón sanoi The Sunille.

– Jos he haluavat pelaajan seuraavaksi 5-6 vuodeksi, he lähtevät tavoittelemaan Kanea. Mutta [Tottenhamin puheenjohtaja Daniel] Levy vaatii hänestä omaisuutta.

– Sen verran mitä minä tiedän, Tottenham ei halua päästää häntä pois. Bayernistakin sanotaan, ettei Lewandowski ole menossa mihinkään.

– [Bayernin johtaja Karl-Heinz] Rummenigge on sanonut, että hän voisi vaikka lyödä vetoa sen puolesta että hän [Lewandowski] pelaa Bayernissa ensi kaudella. Tuollaista on toki kuultu niin monta kertaa. Oma kokemukseni on se, että lopullisen päätöksen tekee pelaaja.

Calderón ottaa esimerkin vajaan kymmenen vuoden takaa, kun Cristiano Ronaldo siirtyi Manchester Unitedista Real Madridiin.

[readmore from=Real-Madrid]

– [Sir Alex] Ferguson ja monet muut ihmiset Man Unitedissa sanoivat, että ”hän jää, hän ei missään nimessä lähde mihinkään”. Lopulta saimme siirron tehtyä. Juttelimme vuotta aiemmin hänen [Ronaldo] kanssaan ja hän sanoi: ”Antakaa minun keskustella joukkueeni kanssa.” Lopulta hän siirtyi meille.

Calderón muistaa myös Robinho-tapauksen. Robinho siirtyi Realista Manchester Cityyn vuonna 2008.

– Ensin yritimme suostutella häntä jäämään, mutta kun tajuaa, että hän haluaa lähteä, on ihan turhaa yrittää vastustella.