Levante haki maanantain ainoassa La Liga -ottelussa 3-1-vierasvoiton Athletic Bilbaon kustannuksella.

Levante UD

@LevanteUD
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡FINAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!! #AthleticLevante

Maalinteon aloitti Athletic Bilbaon Raúl García vain 8 minuutin kohdalla. Keskikenttäpelaaja pääsi laukomaan vastapallosta noin 25 metristä ja upea laukaus meni kovalla voimalla yläkulmaan. Osuma oli ehdottomasti yksi kauden kauneimmista kaukolaukauksista.

Tämän jälkeen alkoi Levanten Enis Bardhin vapaapotkushow. Ensiksi hän laukoi sivuvapaapotkun maaliin 42 minuutin kohdalla. Bilbao-torjuja Kepa Arrizabalaga odotteli ilmeisesti keskitystä, mutta Bardhi yllätti ja ampui kierteisen laukauksen etukulmaan. Kepa sai kyllä torjuttua pelivälineen, mutta vasta selvästi maalin sisältä.

Vain noin kaksi minuuttia myöhemmin katsojat saattoivat kokea Déjà-vun. Bardhi oli jälleen antamassa vapaapotkua lähes samasta paikasta. Tälläkin kertaa veto oli erinomainen ja Kepa ei voinut kuin seurata katseella, kun pallo meni jälleen etukulmasta maaliin.

Edellisen kerran kaksi vapaapotkumaalia yhden La Liga -ottelun aikana on tehnyt Beñat Exteberria vuonna 2012.

OptaJose

@OptaJose
5 - Players with the most direct free-kicks attempts and goals in La Liga this season:

1 - Lionel Messi 46/6
2 - Daniel Parejo 20/1
3 - Daniel Wass 17/1
4 - ENIS BARDHI 15/4
5 - Cristiano Ronaldo 14/0

Specialists.

3-1-loppulukemat teki Jose Morales upealla soolojuoksulla. Laitahyökkääjä sai pallon omalla kenttäpuoliskolla, jonka jälkeen hän harhautteli tiensä aina viiden metrin alueelle ja nosti pelivälineen yli Kepan.

Levante vei siis pisteet 3-1-lukemin ja kasvatti eroaan putoamisviivaan jo yhdeksään pisteeseen. Athletic Bilbao on sarjataulukossa tuloksen myötä sijalla 14.