Barcelona voitti neljännen peräkkäisen Copan murskattuaan Sevillan finaalissa luvuin 5-0. Kyseessä oli Barcelonan historian 30. Copan mestaruus.

Metropolitanolla pelattu finaali todisti ensimmäisen maalin reilun kymmenen minuutin jälkeen.

Lionel Messi syötti vapaana maalin edessä odottaneelle Luis Suárezille, eikä uruguaylaiskärki epäonnistunut loistopaikastaan. Avausmaali oli vain ajan kysymys, sillä Barcelona aloitti ottelun hyvin aktiivisesti, eikä Sevilla kyennyt rakentamaan ainuttakaan hyökkäystä.

Ottelun toinen maali syntyi puolen tunnin kohdalla. Jordi Alba syötti boksin keskellä olleelle Messille kantapäällään ja argentiinalainen laukoi pallon ohi David Sorian. Vielä hetki ennen taukoa Suárez viimeisteli illan toisensa ja pisti ottelun lopullisesti pakettiin.

Todennäköisesti uransa viimeistä finaalia Barcelonan paidassa pelannut Andrés Iniesta sai katsojilta suuret kunnianosoitukset tehtyään katalaanien neljännen täysosuman toisen jakson alussa. Iniesta pääsi puolittaiseen läpiajoon, odotti Sorian tekevän liikkeen ja sen jälkeen viimeisteli pelivälineen varmasti verkkoon.

Barcelonan viimeisestä maalista vastasi pilkulta Philippe Coutinho noin 20 minuuttia ennen loppua.