Levanten kadoksissa ollut pelaaja Fahad Al-Muwallad on löytynyt.

Marca kertoo, että Levante on saanut yhteyden pelaajaan, joka palaa Valenciaan tiettävästi tämän päivän aikana. Lehden mukaan Saudi-Arabian urheiluministeri on auttanut järjestelyissä niin, että Al-Muwallad saadaan mahdollisimman takaisin Espanjaan.

Katoamisessa ei ole ilmeisesti ollut mistään kovin dramaattisesta kyse. Al-Muwallad oli anonut seuralta sukulaisen hautajaisten vuoksi lomaa perjantaista alkaen. Loma oli myönnetty, mutta pelaajan odotettiin palaavan harjoituksiin maanantaina. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan Al-Muwallad jäi tämän hetken tietojen mukaan kotimaahansa Saudi-Arabiaan. Al-Muwallad ei vastannut seuran yhteydenottoihin ennen kuin vasta tiistai-iltana.

Tapaus on kiusallinen Saudi-Arabialle, joka lähetti tammikuussa tukun maajoukkuepelaajia lainalle eri eurooppalaisseuroihin. Aikeena oli kehittää maajoukkueen tasoa. Al-Muwallad ei ole pelannut vielä minuuttiakaan Levanten paidassa.