Goalin saamien tietojen mukaan FC Barcelona on luovuttamassa puolustajansa Lucas Dignen suhteen ja hankkiutumassa hänestä eroon.

Katalonialaisseura osti hänet Paris Saint-Germainista kesällä 2016. Hän ei kuitenkaan ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa joukkueen avauskokoonpanossa ja peliesitykset eivät ole olleet toivotun mukaisia.

Barcelonan kerrotaan olevan valmis luopumaan 24-vuotiaasta Dignestä ensi kesänä. Lähde kertoo, että asiasta on jo tiedotettu ranskalaispuolustajan agentille ja hänelle etsitään jo uutta seuraa. Vaihtoehto numero yksi on tällä hetkellä italialaisseura Juventus, johon on oltu jo yhteydessä kaupan suhteen.

Todennäköisin vaihtoehto on se, että Digne siirtyy aluksi lainalle Juventukseen ja siirron yhteydessä sovitaan summa, jolla seura saa halutessaan ostettua hänet lainan päätteeksi.

Dignen sopimus Barcelonan kanssa on voimassa kesään 2021 asti.