AS: Kiinan Superliiga tekemässä kaikkien aikojen värväyksen – Sopimuksessa outo lisäys viininmyynnistä

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Kiinan Superliigaan on virrannut viime vuosien aikana useita jalkapallomaailman supertähtiä, mutta nyt vuorossa on kaikkein kovin. AS nimittäin kertoo, että Andrés Iniesta on jatkamassa uraansa kaukoidässä.

Iniesta on kolminkertainen arvokisavoittaja, joka on valittu kahdesti myös arvoturnausfinaalin parhaaksi pelaajaksi. Tällä kaudella CV:hen on tulossa myös peräti yhdeksäs La Ligan mestaruus.

Iniesta solmi lokakuussa Barcelonan kanssa ”elinikäisen jatkosopimuksen”, mutta nyt näyttää siltä, että tämä kausi jää 34-vuotiaan Barca-ikonin viimeiseksi seurassa. AS:n mukaan Iniesta on tekemässä kolmevuotisen sopimuksen kiinalaisen seurajoukkueen kanssa. ”Luottamuksellinen sopimus” kuitenkin kieltää AS:n haastattelemia lähteitä paljastamasta, mistä joukkueesta on kyse.

Lehden tietojen mukaan Barcelona-johto sekä Iniestan pelikaverit tietävät jo miehen aikeista siirtyä Kiinaan. Siirto aiotaan julkistaa pian ensi lauantaina pelattavan Copa del Reyn loppuottelun jälkeen. Tarjouksia Iniesta on tiettävästi saanut neljältä eri kiinalaisseuralta.

Iniestan sopimukseen liittyy erikoisia yksityiskohtia. Joukkueen kotipaikalle aiotaan perustaa lapsille suunnattu ”jalkapallokampus”, jonka markkinoinnissa hyödynnetään sekä Iniestan että seuran nimeä.

Vieläkin kummallisempi on kuitenkin Iniestan Fuentealbillassa sijaitsevaan viinitilaan liittyvä sopimuspykälä, sillä kiinalaisseura sitoutuu pelaajasopimuksen myötä ostamaan Iniestan viinitilan tuotannon seuraavien kymmenen ajaksi. Keskikentän maestron nimi halutaan selvästi papereihin hinnalla millä hyvänsä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden