Perjantaina arvottiin Mestarien liigan välieräparit. La Ligaa ainoana edustava Real Madrid kohtaa välierissä Bayern Münchenin. Kolme nykypelaajaa on urallaan ehtinyt edusta molempia seuroja.

[readmore from=Mestarien-liiga]

Seurat kohtasivat myös viime vuonna Mestarien liigan pudotuspeleissä. Silloin Real Madrid eteni välieriin kohahduttaneiden puolivälierien jälkeen.

Kolmella pelaajalla on välierissä tiukat paikat jo sen takia, että heiltä löytyy historiaa molemmista seuroista. Tuorein Bayern-kasvo James Rodríguez pelasi vielä viime kaudella Madridissa. Vähälle peliajalle Madridissa jäänyt James siirtyi kaksivuotisella lainasopimuksella Müncheniin täksi kaudeksi. Lisäksi Bayernin riveistä Arjen Robben on urallaan edustanut myös Los Blancosia. Robben pelasi Realissa vuosina 2007-09.

Real Madridin puolella keskikentän maestro Toni Kroos on pelannut Bayernin paidassa. Kroos myytiin Madridiin vuonna 2014 vain 25 miljoonalla eurolla. Kauppaa on kritisoitu Bayernin yhdeksi huonoimmaksi pelaajakaupaksi seuran historiassa. Kroos on noussut Madridissa Euroopan parhaimpien keskikenttäpelaajien joukkoon.

Seurojen historiassa on nähty yhteensä neljä pelaajaa Kroosin, Robbenin sekä Rodríguezin lisäksi, jotka ovat edustaneet molempia seuroja. Paul Breitner, Ze Roberto, Hamit Altıntop sekä Xabi Alonso ovat pelanneet molempien suurseurojen riveissä.