Kilpailun voittoa puolustava Real Madrid sai Mestarien liigan välierävastustajakseen Bayern Münchenin, joka valloitti jälleen kerran Saksan liigamestaruuden.

Bayernin päävalmentaja Jupp Heynckes odottaa innolla kahden jättiläisen kohtaamista.

– Minun on sanottava, että se on hieno ottelupari. Giganttinen kohtaaminen, erittäin positiivisella tavalla, entinen Madrid-luotsi sanoo.

– Minulla on hyviä muistoja triplakaudestamme. Pelasimme Juventusta ja Barcelonaa vastaan kotona ensimmäisissä osaotteluissa. Toivon sen olevan hyvä ennusmerkki, hän jatkaa.

OptaFranz

@OptaFranz
6 - For the 6th time in a row, @FCBayernEN face a spanish side in the semi final of the @ChampionsLeague, the last 3 times they were eliminated. Nightmare.

Madridilaiset ja müncheniläiset kohtasivat viime kaudella kilpailun puolivälierävaiheessa. Cristiano Ronaldo takoi peräti viisi maalia, ja Zinédine Zidanen suojatit voittivat otteluparin yhteismaalein 6–3.

Heynckes toivoo, että portugalilaishyökkääjä pääse nyt loistamaan samalla tavalla.

– Cristiano Ronaldo on maailman paras pelaaja, Lionel Messin kanssa. Hän on aivan maailmanluokkaa. Hän tekee töitä joka päivä, mikä on kiitettävä suoritus.

– Hän on ollut usein ratkaisija. Tällaisissa peleissä joukkueen esitys on tärkeä. Toivon, ettei hänellä ole paras päivä meitä vastaan.

Lähde: FourFourTwo