Maanantai-illan La Liga -kamppailussa Villarreal-Athletic Bilbao koettiin pienimuotoisia kauhunhetkiä. Kotijoukkueen laituri Pablo Fornals pyörtyi nurmelle jo viidennellä minuutilla. Onneksi 22-vuotias Fornals kuitenkin tokeni kolme minuuttia kestäneiden hoitotoimien jälkeen ja pystyi kävelemään omin jaloin pukusuojaan. Miehen paikan kentällä otti Roberto Soriano ja Fornals itse vietti yön sairaalassa tarkkailtavana.

Deportes Cuatro

@DeportesCuatro
Pablo Fornals se desploma durante el Villarreal - Athletic en el estadio de La Cerámica cuatro.com/deportes/Pablo…

Fornals jutteli vielä saman illan aikana radiokanava Copelle ja kertoi, että hänelle tehtiin kokeita välittömästi miehen poistuttua kentältä.

– Minulle tehtiin joitain kokeita, ja toivomme, että kaikki on hyvin, Fornals kommentoi.

Hälyttävää tapauksessa on se, että Fornals pyörtyi nyt jalkapallokentällä jo neljännen kerran. Syytä oireilulle ei ole kuitenkaan löydetty.

– Minua huimaa, silmissä sumenee ja havahdun maassa. Palaan välittömästi tajuihini. Tämä on neljäs kerta, kun minulle kävi näin. Málagassa emme kiinnittäneet asiaan huomiota, mutta nyt olemme tehneet kokeita ja sulkeneet joitain syitä pois, Villarrealin oma kasvatti Fornals kertoo.

– Minä pysyn rauhallisena ja luotan itseeni. Arkisessa elämässä minulle ei ole koskaan käynyt näin. Perheeni ja minä luotamme lääkäreihin. Kaikki tietävät, että pidän jalkapallosta ja haluan jatkaa pelaamista edelleen.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
🎙 @pablofornals, en directo en @partidazocope:

➡️ "Estoy en el hospital esperando que salga todo bien"

➡️ "Los síntomas son los mismos que había sufrido otras veces"

➡️ "Me mareo, veo borroso y al momento recupero la conciencia. Es la 4ª vez que me pasa"

#PartidazoCOPE

Yhden A-maaottelunkin pelannut Fornals palasi täksi kaudeksi Villarrealiin viiden Málagassa viettämänsä vuoden jälkeen. Edellisen kerran hän pyörtyi viime joulukuussa Villarrealin harjoituksissa. Sen jälkeen häntä tarkkailtiin sairaalassa kolmen päivän ajan.

Tammikuussa Fornalsista tuli Villarrealin suuri sankari, kun ”Keltainen sukellusvene” voitti hänen tekemällään maalilla ensimmäistä kertaa seurahistoriassa Real Madridin tämän kotikentällä 1-0.

Eilisen ottelun voitti Athletic Bilbao maalein 3-1.

Lähde: AS