Marcan mukaan valioliigaseura Newcastlen päävalmentaja Rafael Benítez on tällä hetkellä todennäköisin nimi Real Sociedadin ensi kauden valmentajaksi.

Baskiseuran urheilutoimenjohtaja Roberto Oblade on tehnyt selväksi, että hän haluaa kyseiseen tehtävään ehdottomasti espanjalaisen valmentajan. Aiemmin huhuissa on esiintynyt muun muassa Eibarin valmentaja Jose Luis Mendilibar, mutta hänen välinsä Obladen kanssa eivät ole parhaasta mahdollisesta päästä.

Benítez on toiminut kaksi viime kautta englantilaisen Newcastlen valmentajana. Hän on nostanut joukkueen Valioliigaan ja tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että se myös säilyttää sarjapaikkansa ensi kaudeksi.

Hyvästä työstään huolimatta espanjalaisvalmentajan tulevaisuus St James’ Parkilla on kaikkea muuta kuin varmaa. Huhujen mukaan Benítezin aika Newcastlessa saattaa päättyä jo tämän kauden jälkeen vaikka hänellä on sopimusta voimassa vielä vuoden ajan.

Lähteen mukaan Real Sociedad on tietoinen Benítezin tilanteesta ja aikoo tehdä kaikkensa, että saisi hankittua hänet ensi kesän aikana Anoetalle.