Brasilialaisvalmentaja Luiz Felipe Scolari uskoo, että Arthurista tulee Andrés Iniestan pitkäaikainen seuraaja Barcelonan keskikentälle.

Barcelonalla on kesällä osto-oikeus 21-vuotiaaseen Arthurin, joka pelaa tällä hetkellä kotimaansa Brasilian Grêmiossa. Vaikka Barcelona käyttäisi osto-oikeutensa kesällä, on Arthur jäämässä Brasiliaan vuodenvaihteeseen asti.

Brasilian ja Portugalin maajoukkueista tunnettu Scolari antoi Arthurille tämän debyytin miesten peleissä vuonna 2015. Sittemmin hän on seurannut nuorukaisen otteita kauempaa ja vakuuttunut, että Arthurista tulee vielä Iniestan, 33, työn jatkaja, kun Barcelona-ikoni siirtyy sivummalle.

– Minä annoin Arthurille hänen debyyttinsä Grêmiossa. Arthurilla on samanlaisia piirteitä kuin Iniestalla, sanoi Scolari Mundo Deportivon haastattelussa.

– Arthur on kehittynyt kahden kauden aikana paljon valmentaja Renato Gauchon alaisuudessa.

– Olen erittäin iloinen hänen siirrostaan Barcelonaa. Uskon, että hän sopii sinne erittäin hyvin.